Boom vol leven

Knutselen en Doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Boomkroonpad

BoomkroonpadIn boswachterij Gieten Borger heeft Staatsbosbeheer een bijzondere attractie! Waar in Nederland kun je tijdens alle seizoenen het bos zo uniek beleven als hier? Ook voor de kinderen is er van alles te beleven bij Buitencentrum Boomkroonpad.  De wandeling start in de ondergrondse worteltunnel. Vervolgens klim je naar boven, waar je tussen de toppen van de bomen kunt lopen. Vanaf de uitkijktoren is er een prachtig uitzicht over de omgeving. Na de spannende wandeling door de toppen van de bomen, kunnen de kinderen in het speelbos hutten bouwen of in bomen klimmen. Door middel van een spannende speurtocht door het bos wordt de prachtige omgeving verkend. Er zijn ook diverse activiteiten die bij Buitencentrum Boomkroonpad worden georganiseerd, zoals de kinderdoedagen of kriebeldiertjes zoeken met de boswachter. Verder zijn er speciale kinderarrangementen. Kortom: bij Buitencentrum Boomkroonpad is genoeg te beleven voor jong en oud!

Voor meer informatie: ga naar

 

Artikelen in dit thema Boom vol leven

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook