Een buiging voor jou

Thema van Herfst 2014

cover-2014-EenBuigingVoorJou5Heiligheid ... eerbied ... die woorden laten we twinkelen deze maand! November is de maand waarin Allerheiligen valt en waarin we de feesten van Sint Maarten en goed-heiligman Nicolaas vieren. Ze leren ons veel over goed zijn. Zij maakten een buiging (vaak letterlijk) voor de armen en de kleinen, en daarin eerden ze God. Leer jij je kind(eren) eerbied? Voor het goede, het kleine, het kwetsbare? Voor mens, dier en natuur? Voor het heilige, voor God?
Bij dit thema 'Een buiging voor jou'  vind je hier weer nieuwe kijktafels, versjes en verhalen, dingen om samen te doen en over te mijmeren.Het gaat over eerbied, heilige grond en bijzondere mensen. Er zit zeker iets bij waarmee je in jouw gezin uit de voeten kunt!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook