Een buiging voor jou

Kijktafels

Hier vind je inspirerende voorbeelden van hoe je kunt kijken en spelen passend bij het thema,
het seizoen en de feesten in deze tijd.

Nieuw: Het Kijktafelboek

Voorkant Omslag kijktafelboek

Geef jezelf dit prachtige boek cadeau of vraag het voor je verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis.

Ellie Keller legt in dit boek uit wat een kijktafel is, hoe zij ermee begonnen is en hoe je ermee werkt. Voor het Kijktafelboek ontwierp ze kijktafels het hele jaar rond: voor alle seizoenen en belangrijke feesten. Ze zijn - op een enkeling na - niet op deze site te zien geweest, al zullen de trouwe bezoekers vast wel enkele schalen of symbolen die gebruikt zijn, herkennen!

Als je eenmaal hebt ontdekt wat een eenvoudig, maar krachtig hulpmiddel een kijktafel is om je geloof zichtbaar en communiceerbaar te maken, dan zul je er graag een maken in je huiskamer, klaslokaal of  kerkruimte! Om het extra makkelijk te maken zijn in het boek 4 uitneembare ronde onderzetters aangebracht, aan twee zijden bruikbaar. Kies uit de 8 kleuren en teksten degene die past bij de kijktafel die jij wilt maken. Zo kun je meteen beginnen.

Wil je vast enkele spreads uit het Kijktafelboek bekijken? Blader dan in de bladerversie, ie link hieronder. Zo krijg je een indruk van dit boek dat met veel liefde, zorg en aandacht is samengesteld.

Nieuwsgierig?

Ga naar....

 

 

 

 

Artikelen in dit thema Een buiging voor jou

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook