Heb 't lef!

Thema van Zomer en Nazomer 2014

Cover-2014-HebtLef02

 

Nu onze kinderen weer naar school gaan, worden ze ook vaak geconfronteerd met keuzes. Wil ik wel of niet bij dat groepje horen? Ik wil graag viool of gitaar leren spelen, maar vinden mijn vriendjes dat niet stom? Ik durf niet tot bovenin het klimrek te gaan, maar ik wil dat wel graag. Woordjes leren, ik heb er geen zin in, maar het moet. Ik zie onrecht, wat kan ik eraan doen? 
Hoe kun je moed verzamelen, iets durven, hoe kun je leren doorzetten? Waar haal je 't lef en het vertrouwen vandaan? Daarover gaat Geloven thuis deze maand.
Om iets echt te durven moet je er ook je hart erbij betrekken. 'Lef' is een bijbels woord. Het betekent eigenlijk 'moedig zijn met je hart'. De nazomer biedt veel aanknopingspunten. Ook het Michaëlsfeest (29 september) is een feest over lef hebben en een gelegenheid om je moed te testen. Maak er een durf-hindernis-baan van!

Veel plezier met alle ideeën voor deze maand, de achtergrondinformatie, de spelletjes, het voorleesverhaal over Sint Joris en de draak, de gebeden, de kijktafels, en nog veel meer. Een goed nieuw seizoen gewenst... Heb 't lef!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook