Het ezeltje van januari

Kijktafels

Hier vind je inspirerende voorbeelden van hoe je kunt kijken en spelen passend bij het thema,
het seizoen en de feesten in deze tijd.

Kijktafelboek

Kijktafelboek-voorkant-verkleind

Net verschenen!

Het Kijktafelboek, maak je inspiratie zichtbaar

Alle kijktafels in dit boek zijn speciaal gemaakt voor dit boek en nog nooit op de site te zien geweest. Een kijktafel helpt je in je gezin bij de geloofscommunicatie, maar vertelt op de eerste plaats zonder woorden 'een verhaal op schaal'. Het verhaal van wat jij belangrijk vindt en wat jij wil laten zien aan je kinderen, je bezoek, je leerlingen.

In dit prachtige boek legt Ellie Keller in het eerste deel uit hoe een kijktafel helpt bij het vullen en activeren van het symbolisch bewustzijn. Het symbolisch bewustzijn speelt een grote rol bij religieuze gevoeligheid en geloofsgroei. Ook leer je hoe je zelf stap-voor-stap een kijktafel kunt bedenken en maken.

Het tweede gedeelte van het boek bevat veel voorbeelden van kijktafels, passend bij het seizoen, bij een thema en bij de christelijke feesten.

Het kijktafelboek kan elk gezin, school of geloofsgemeenschap inspireren om datgene wat jij belangrijk vindt, zichtbaar en ervaar te maken. Met eenvoudige middelen als een schaal, een lapje, een lichtje, iets uit de natuur en een voorwerp of afbeelding kan iedereen - zeker met de hulp van dit boek- een kijktafel maken. Voor € 14,95 ben je de blijde bezitter van dit boek én van de gebedsonderzetters die achterin de kaft zitten als start van jouw kijktafel..

Interesse? Je kunt het boek bestellen in onze webshop. Ga naar....

 

 

Artikelen in dit thema Het ezeltje van januari

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook