Alleen en samen

Thema van Zomer en Nazomer 2020

Soms is het fijn om echt alleen te zijn. Soms is het juist fijn om samen te zijn en met anderen iets te doen. In de afgelopen maanden hebben we gemerkt dat alleen én samen belangrijk zijn. Hoe was het voor je kinderen om weer naar de klas te mogen na de vakantie? Hoe is het om thuis te zijn met je eigen kluppie? Is je gezin gegroeid in saamhorigheid, gezelligheid? Of is er juist spanning ontstaan? Hoe zorg je voor rustige tijd en plaats voor jezelf, je partner, je kind? Een mooi thema om over te praten, te voelen en in beeld te brengen.Tim Schilling merkt in zijn column op dat God bij alles wat Hij geschapen had zei 'Het is goed', op een ding na: 'Het is níet goed dat de mens alleen blijft'. In onze vijf rubrieken vind je verrassende kijktafels, prentenboeken, versjes, verdieping, gebedjes, knutsels en tips om in september en oktober alleen of juist samen te doen!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook