Door weer en wind

Thema van Herfst 2021

De bomen kleuren in mooie tinten rood, oranje, oker, goudgeel en alle schakeringen bruin. De takken worden langzaam maar zeker kaal. En wat een weer is het af en toe: storm, regen, hagelbuien! En dan zomaar opeens de zon! Dan weet je: het is herfst.
De herfst is een soort schilderij van fases in ons eigen leven: ups en downs, storm in je hoofd, eindigheid, schoonheid. En vooral: het belang van warmte en vriendschap! Want we zoeken elkaar weer op, genieten weer van knuffels en gezelschap. Niemand mag in de kou blijven staan! De feesten in deze periode geuren naar vrijgevigheid en licht, denk aan Allerzielen, Sint Maarten en - over een poosje - Sint Nicolaas. Maak je er thuis ook plaats voor?
In deze aflevering van Geloven thuis geven we je ideeën om met je kind(eren) de herfst te beleven met zijn diepe betekenis: dat je soms DOOR WEER EN WIND moet om tot rust te komen en grond onder je voeten te voelen. Wandel eens door al onze rubrieken om er iets uit op te pikken wat jou aanspreekt. Dankbaar en aandachtig de herfst beleven is goed voor onze innerlijke 'humusvorming'... We wensen je een stemmige, gezellige en warme herfst toe!      

Marjet, Tim, Nelleke, Ruth, Meike en Edith

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook