Eilanden vol hoop

Kleine Uil wordt wijs - Vasten, bidden, geven

Joes heeft op het nieuwe kinderkoor een liedje geleerd over vasten, bidden, geven. Hij begrijpt nog niet helemaal waar het over gaat. Kleine Uil weet het wel. Gaat Joes het ook begrijpen?

Het bijbelverhaal van deze aflevering is het verhaal voor Aswoensdag (14 febr), en de start van de Veertigdagentijd. Het gaat over hoe je kunt vasten, bidden en geven, en komt uit MatteĆ¼s 6,1-6+16-18.

Op de website van Kleine Uil wordt wijs vind je bij de Extra's de muziek van het liedje dat Joes geleerd heeft. Zo kun je gemakkelijk meezingen!

Wil je in de Veertigdagentijd nog meer filmpjes van Kleine Uil wordt wijs zien? Dat kan!
Kleine Uil heeft een eigen website! Daar vind je alle filmpjes overzichtelijk bij elkaar in de playlist Veertigdagentijd en Pasen.
Neem maar eens een kijkje op kleineuilwordtwijs.nl

Laat je ons weten wat je ervan vindt? Tips altijd welkom!

Natuurlijk kun je de filmpjes ook allemaal vinden op ons Youtubekanaal @kleineuilwordtwijs

Artikelen in dit thema Eilanden vol hoop

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook