schatten, oogsten, vrede en St. Franciscus

Thema van Zomer en Nazomer 2008

Het gewone ritme van opstaan, wassen, ontbijten, naar school is in alle gezinnen weer hervat, maar misschien liggen er her en der in jullie huis nog '™vakantie-schatten'™, door jezelf of je kinderen gevonden op het strand, in het bos, aan een waterkant....
Leuk zo'™n verzameling schelpen, kiezelstenen, fossielen, slakkehuisjes en souveniers. Maar hoe ga je met verzamelwoede om, ook in bijbels perspectief?
Aan de verkleurende bladeren zie je dat de herfst in aantocht is en in de winkels zijn bramen, druiven en appels/peren van de nieuwe oogst volop verkrijgbaar.

septemberboom

De redactie koos dan ook als thema'™s voor deze periode "schatten", "oogsten" , "vrede" en "St. Franciscus". Eind september besteden we in onze kerken aandacht aan de Vredesweek en begin oktober vieren we Dierendag.

Hieronder vind je in het kort wat er voor deze periode in de rubrieken van het menu te vinden is!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook