Sportief zijn

Thema van Zomer en Nazomer 2010

Het wordt niet alleen echt zomer, maar deze maand barst ook het WK-voetbal los! Er zijn sportdagen op school, de laatste mogelijkheid om het zwemdiploma A of B te halen. De Avondvierdaagse vraagt doorzettingsvermogen als je voeten blaren vertonen. Ook zijn er in deze laatste maand voor de zomervakantie - na veel oefenen en zenuwen - afsluitende uitvoeringen van dansen, pianoles, karate, ballet, judo, circus......

op de overwinning met geknutseld voetbalveld en tribune

We kozen deze maand dan ook voor het thema 'Sportief zijn' met al zijn facetten: graag willen winnen en tegen je verlies kunnen, zorg voor je lichaam, vals spelen en eerlijke inzet. Maar ook een evenwicht vinden tussen fanatiek zijn en samen-spelen, tussen 'teveel' en 'precies goed'. Bij elke sport kan je je tegelijkertijd ook oefenen in christelijke deugden als volharding, solidariteit, dankbaarheid, respect en eerlijkheid.....

wip met steen en veertjes evenwicht

Onder de rubrieken van het Menu vind je gevarieerde bijdragen die handvatten bieden om geloven thuis in deze sportieve juni-maand zichtbaar en ervaarbaar te maken!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook