Volop leven

Thema van Zomer en Nazomer 2011
zomerplezier

De geur van pas gemaaid gras, zand tussen je tenen, loom luieren in de hangmat, dagjes uit, zomervakantie, genieten van de vrije tijd die je kan doorbrengen met je hele gezin. De zomer is een tijd waarop we vaak het gevoel hebben volop te leven. Daar is bijna niets voor nodig. Iedereen kan aandachtig zijn en genieten van kleine dingen. Sta eens even stil bij een glanzende dauwdruppel of de madeliefjes in het gras. Koester je in de warmte van de zon en geniet van het spel van je kinderen. Doe zelf van harte mee!

eindelijk boven! Top-ervaring

Misschien stap je een kerkje binnen om even de stilte te zoeken. Ervaar je iets van Gods grootheid en nabijheid op de top van een berg of juist in de volmaaktheid van een insect of alle kleine verschillende plantjes op de grond.

plantjes en beestjes zoeken

We wensen alle bezoekers van de site een fijne zomer volop leven!

De redactie vulde de site met bijdragen die je vindt in de verschillende rubrieken van het Menu in de linkerkolom. Hopelijk inspireren ze je om op speelse manier met ons thema 'Volop Leven' aan de slag te gaan. Want gelovig, dat worden en blijven wij - maar ook onze kinderen - niet vanzelf ...

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook