Volop leven

Verdiepen

Hier vind je achtergrondinformatie bij het thema, voedsel voor je spiritualiteit
en tips voor de geloofsopvoeding.

God houdt mij vast

Peter (4 jaar) springt op het bed. Mama poetst haar tanden in de aangrenzende badkamer. Dan komt Peter naar mama toe en zegt: ´Mama, ik heb geleerd dat God mij altijd vasthoudt´. ´Oh ja´, zegt mama en spuugt haar tandpasta uit. Voor zo´n opmerking moet je tijd maken. ´Waar heb je dat dan geleerd?´ ´Van de pastor in de kerk´, zegt Peter en springt weer verder op het bed. ´Dan heb jij wel goed opgelet zeg´, zegt mama, maar als God jou altijd vast houdt, dan kan je toch niks meer gebeuren?´
Nu is Peter even stil en stopt met springen. ´Nee´, zegt hij, ´dan kan er nog wel wat gebeuren hoor. Maar als ik dan val, (en hij springt van het bed af), dan vangt God mij weer op.

vlinder in je hand detail

terug naar nieuwspagina
naar: "weer"

Artikelen in dit thema Volop leven

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook