Buiten-kans

Thema van Zomer en Nazomer 2013
madeliefje water geven in grasveld

Je hoeft zes weken niet naar school. Het patroon van opstaan, aankleden, ontbijten en dan naar school is voor eventjes niet het geijkte kader. Er zijn weinig vaste of verplichte - naschoolse - activiteiten. Je bent helemaal vrij. Je kan doen en laten wat je wilt. Hoe ga je om met al die vrijheid? Welke keuzes maak je? Welke kansen zie je?
De zomerperiode is een tijd van erop uittrekken, nieuwe ervaringen opdoen, lekker buiten spelen of zwemmen.

voeten rand zwembad, volwassenen met twee kinderen

We kunnen genieten van Gods schepping in al zijn facetten: in het licht van de morgen, de middag en de avond.
Maar het is ook een periode om alle gezinsleden in andere, soms onverwachte, omstandigheden mee te kunnen en mogen maken. Een tijd om nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken buiten in de natuur, als je knutselt, als je ergens komt waar je nooit geweest bent. Ervaar jij dit ook als een geschenk, als iets dat je toe-valt, als een echt buitenkansje?

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook