Winter-wonder

Thema van Winter 2016

Wintertijd, tijd voor het wonder. Bij de geboorte van Jezus schijnt een hemels licht in de winternacht en horen de herders een heel engelenkoor zingen. Drie wijzen zien een wonderbaarlijke ster en gaan op zoek naar de pasgeboren koning. Het wonder van Kerstmis houdt niet na tweede kerstdag op, het gaat door! Probeer met je kinderen de stille tijd van de winter te beleven met aandacht voor de wonderlijke doorwerking van de komst van Jezus. Hij maakt mensen blij, hij maakt hen één, hij vervult hen met de tederheid van God.
Juist in de winter zien we wonderen beter. In één nacht kan de wereld veranderen in een sprookjesachtig landschap; in vijvers en slootjes verandert het water in ijs of ontdek je dat sneeuwkristallen allemaal verschillend zijn. Ondanks de kou bloeien er bloemen als winterjasmijn en helleborus. Allemaal zaken waar je je samen met je kind over kunt verwonderen. Veel plezier met ons fonkelnieuwe kerst-winter-thema Winter-wonder!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook