Wacht even!

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

December-actie

Meer dan 250.000 mensen bezoeken jaarlijks onze gratis site. En velen hiervan keren een of meerdere malen terug om zich te laten inspireren door onze thema's. Daar zijn wij als redactie bijzonder verheugd over. En we hopen dat onze bezoekersaantallen ook in 2018 blijven groeien en dat onze site met haar de vijf rubrieken kijktafels, vertellen, verdiepen, bidden & vieren en knutselen & doen, veel gezinnen zal blijven inspireren.

Uit reacties blijkt dat niet alleen ouders, maar ook leerkrachten in het basisonderwijs, parochie- en gemeentemedewerkers dankbaar gebruikmaken van de inhoud van onze site.

De enthousiaste redactie van deze site bestaat uit vijf theologen, die tegen een kleine onkostenvergoeding zich belangeloos en vrijwillig inzetten voor Geloven Thuis en tien keer per jaar vanuit verschillende invalshoeken een nieuw thema vullen, dat aansluit bij het seizoen en de christelijke feesten in die periode.

lege beurs 12252811We willen bij de tijd blijven en bijvoorbeeld ook goed leesbaar zijn op mobiele apparatuur als smartphones en tablet. Daarvoor moet onze site  technisch up-tot-date en goed onderhouden blijven, en helaas kost dat geld.

Financiële steun van onze bezoekers zou dan ook meer dan welkom zijn, want uitgeverij Adveniat en het Centrum voor Parochiespiritualiteit, die deze site mede mogelijk maken, vinden en hopen dat ook onze lezers meehelpen om de extra, maar zeer noodzakelijke aanpassingen te kunnen bekostigen.

Via de rode donatieknop  'Steun Geloven thuis' in de rechterkolom van het scherm, kunt u op eenvoudige wijze een gift overmaken met IDEAL.

Dit kan natuurlijk ook handmatig door een overschrijving naar:
NL 83 TRIO 0254 755 755 t.n.v. Stichting Adveniat o.v.v. 'Geloven thuis'.
De Stichting Adveniat heeft een ANBI status.

Het zou bijzonder fijn zijn als je bij jezelf zou overwegen wat deze site je je waard is. Het bedrag van een collecte of een prentenboek of een abonnement op een tijdschrift? Elk bedrag, groot of klein, is meer dan welkom!!!

de redactie van Geloven Thuis,
Marjet de Jong, Nelleke Spiljard, Tim Schilling, Ruth Hartog en Ellie Keller

 

 

Artikelen in dit thema Wacht even!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook