Vlinderlicht

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen

VK Pluk het jaar
Als Geloventhuis redactie zijn we best trots op dit cadeauboek! De kindergedichten van Marjet zijn stukjes taalplezier. Ritme en rijm maken er iets feestelijks van. Je kind wordt erin meegenomen als je ze hardop leest.

'Pluk het jaar!' bevat een bonte stoet van 66 versjes, geordend naar seizoen. Zo kun je altijd gericht zoeken naar iets geschikts. Want elk seizoen heeft zijn eigen kleuren, momenten en feesten. 
De versjes komen tot leven als je ze samen leest, thuis, op school of in de catechese. Als sfeermaker bij een feest of opstapje bij een thema. Een handig boek in de klas in het rk onderwijs!

Bij welk jaargetijde, thema of feest wil je stilstaan, vakantie, moederdag, vaderdag, hemelvaart, pinksteren, avondvierdaagse? Je vindt het in dit boek. Ook een prachtig cadeau voor de Eerste Heilige Communie (met invulpagina).

Marjet de Jong is theologe, moeder en uitgeefster. Eerder verschenen van haar 'Prinses op reis' (Querido), 'Kerst spelen met kinderen' (Gooi & Sticht en Adveniat), 'Kleine uil wordt wijs' (Adveniat). Ook schrijft ze voor bladen en websites als geloventhuis.nl (.be) en kinderwoorddienst.nl.

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen
Harde kaft, 19 x 19 cm, full colour, met leeslint
ISBN 978 94 9209 364 6 | NUR 275
Prijs € 16,95
www.adveniat.nl / www.averbodeinspireert.be

Een uitgave van Uitgeverij Adveniat, Baarn &
Uitgeverij Averbode|Erasme N.V., Averbode

EERSTE REACTIES OP PLUK HET JAAR! ...

"Ik heb je boekje gekocht, Marjet de Jong. Mooie eigentijdse gedichtjes die ik graag voor de kindervieringen van San Salvator in Beweging ga gebruiken." Franneke

"Koop dat ontzettend mooie, goedverzorgde boek vol inspirerende helder klinkende plezierige gedichten voor een jarig (klein)kind, een dopeling, een eerstecommunicantje, aanstaande (groot)ouders, voor een juf of een meester of gewoon voor jezelf. Omdat iedere bladzijde je een glimlach en een mooie gedachte geeft. Een boekje waarin Marjet de Jong de zon laat schijnen." Laetitia

"Geniet van deze prikkelende, inspirerende en creatief verwoorde kindergebeden, geschreven door Marjet de Jong. Deze kleurrijke theologe raakt met haar boek de harten van kinderen en ouders die woorden zoeken voor levens- en geloofsgeheimen. Nieuwsgierig geworden... laat u dan raken door dit prachtige boek!" Dianne

 

 

 

 

Artikelen in dit thema Vlinderlicht

Kapel: steek een kaarsje op

Steun Geloven thuis

Word vriend/vriendin van Geloven Thuis! Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Word jij een vriend uit duizenden? Je kleine of grotere gift is aftrekbaar!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook