Voor de verandering

Thema van Veertigdagentijd en Goede Week 2019

We gaan op weg naar Pasen. Veertig dagen proberen we ons voor te bereiden op dit feest. Tijd om bewust met onze levensstijl bezig te zijn, tijd voor verandering misschien? Veranderen, omdat we diep van binnen weten dat dit goed is voor onszelf en voor de ander. Onze kinderen geven we daarmee een goed voorbeeld. Misschien kunnen ze meedoen. Een beetje anders omgaan met eten, tijd, met anderen, met God. Als we door ons veranderende gedrag geld uitsparen, kunnen we dat beschikbaar stellen aan de ander die dit goed kan gebruiken. Denk aan de Vastenactie die zich richt op de armsten in Afrika en dit jaar als thema heeft "Water verandert!". Ondersteun je voornemen met een simpele kijktafel die elke week een beetje verandert. Er is een bijpassend versje, een bijbelverhaal, prentenboek en liedje! Stel zo je eigen veertigdagenmoment samen, en draai steeds een steentje om. Gebedjes, tips en een verdiepende column kunnen je helpen om de Veertigdagentijd en de Goede Week - op weg naar Pasen - thuis te beleven.

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook