Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Duurzaam, verantwoord, gezellig, bijbels, lekker...

Pannekoeken met levenskrachtSamen eerlijk eten

Op de website 'Samen eerlijk eten' vind je een keur van culinaire boeken vol symboliek, maar vooral heel veel recepten die passen bij het seizoen, de christelijke feesten, Heiligen (bijv. een Valentijncake in hartvorm) en bepaalde thema's.

Wat dacht je van de 'Pannenkoeken met licht en levenskracht'? Geschikt voor het feest van Maria Lichtmis  (2 februari) of voor Vastenavond (de dag voordat de Veertigdagentijd begint)

Je vind het recept onder de tips bij de winter.

Ga naar : Samen eerlijk eten

 --------

 bakken met de bijbel 20 recepten om de bijbel te on tdekken met kinderen bentley taylor susie

Samen met kinderen lekker koken en tegelijkertijd doorpraten over een bijbelverhaal: daarbij helpt Bakken met de Bijbel.

Veel kinderen vinden het leuk om te koken of te bakken, en met deze eenvoudige recepten zal dat zeker lukken.Het boek bevat 20 bijbelverhalen, om voor te lezen of te vertellen, met bijpassende recepten en vragen waar je samen over door kunt praten.

De recepten zijn overzichtelijk uitgewerkt, met handige illustraties, zodat je kinderen veel zelf zullen kunnen doen.

De combinatie van de bijbelverhalen en de recepten zijn verrassend: op deze manier kun je creatief met de Bijbel bezig zijn, en nieuwe aspecten van bekende verhalen ontdekken.

Susie Bentley Tailor & Bekah Moore, Bakken met de bijbel

-------

PB een huis vol lekkers kopie

 

Een huis vol lekkers 

In onze rubriek Vertellen vind je bij de prentenboeken ook dit leuke boek waarin 15 recepten uit verschillende culturen worden gekookt en gegeten. Ga naar...

Artikelen in dit thema Winterkost

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook