Hoor de muziek!

Thema van Winter 2012

Bij de winter horen speciale geluiden. Het kraken van ijs, het knerpen van de sneeuw onder je voeten, het tikken van de hagel, het klappertanden van de kou en het geluid van blazen met je warme adem op je handen. Ja, de winter looft God op heel eigen wijze.

kijktafel hoor de muziek: met mondharmonica en blokfluit en vogeltjes

Geluid maken met je stem door te zingen of op een instrument te blazen: alleen mensen hebben dat vermogen. Muziek raakt een bepaalde snaar in kleine en grote mensen. Samen muziek maken of er naar luisteren, verbindt mensen op een speciale manier.

kind met zelfgemaakte gitaar

Zingen maakt woorden groter, het is zoiets als je ziel naar buiten brengen, het brengt je dichter bij God. We kozen daarom als ons nieuwe winterthema "Hoor de muziek. "
Buiten en binnen, in de natuur en in mensen, in huizen en kerken, in de bijbel en thuis, wordt gezongen voor onze God: want psalmen (en andere liedjes) hoort God graag....De redactie vulde de site met bijdragen die je vindt in de verschillende rubrieken van het Menu in de linkerkolom. Hopelijk inspireren ze je om op speelse manier in deze winterperiode binnen en buiten aan de slag te gaan. Want gelovig worden en blijven, dat is een proces dat altijd zorg en aandacht verdient. En dat geldt niet alleen voor onze kinderen!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook