Je wordt groter!

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Reeks over groeien in geloof in Inspiratie Magazine

voorkant inspiratiemagazine

Voor wie het niet kent, Inspiratie Magazine is een tijdschrift die mensen steunt in hun geloof met artikelen, tips, recensies en meer. Misschien iets voor je eigen gezin? Ga kijken bij www.inspiratiemagazine.nl.
Verder willen we je attenderen op de driedelige reeks artikelen over groeien in geloof, geschreven door Geloven Thuis redactielid Tim Schilling, die daarin verschenen is in het kader van het Jaar van het Geloof. Voor wie de reeks gemist heeft en graag wil lezen, zijn kopieën van de nummers gratis te bestellen bij Tim Schilling (voor zolang de voorraad strekt). Stuur hem een e-mail: timschilling.cps@kloosterbrakkenstein.nl.

Artikelen in dit thema Je wordt groter!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook