Overvloedig

Thema van Herfst Geloven thuis 2023

Je hoeft maar naar buiten te kijken en je weet het: het is herfst. De prachtige kleuren van de bladeren, de zaden en noten die een dik tapijt op de grond vormen, de natuur zorgt voor een overdadige overvloed. Wat een rijkdom van de schepping. Voor dieren schuilplaatsen, voedsel en straks na de winter: overvloedig nieuw leven.  Wie bewust kijkt ziet ook een overvloed in andere, vaak heel gewone dingen. Juist in die haast onbetekenende onopvallende momenten die je blijdschap brengen kun je God op het spoor komen. Die overvloed ervaren maakt dat je je gezegend voelt. Dus tel je zegeningen, en ga de de komendentijd genieten van de overvloed!
Ook voor Allerzielen, 2 november, geven we suggesties: Gedenk met de overvloedig gevallen bladeren, of kijk met elkaar naar Kleine Uil wordt wijs - troost.
Op 11 november vieren we het feest van Sint Maarten. Mensen delen van hun overvloed, maar waarom ook weer?

Marjet, Tim, Meike, Wies, Nelleke, Ellie en Edith

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook