Informatie

Derde koffertje: 'Het geheim van het vuur'Het geheim van het vuur, 10-14 jaar
De gouden koffer "Het geheim van het vuur" bevat bijbelverhalen over Gods vuur in mensen: denk maar aan profeten, aan Jezus, aan Pinksteren. In dit derde koffertje behalve een minibijbel ook weer fantastische nieuwe spellen: Karakter! – Ga door het labyrint van het leven en vergaar onderweg zoveel mogelijk karakter; Kweetet! Kwintet: 60 kaarten met quizvragen over het leven van Jezus en zijn vrienden, op 4 levels, in het Sleutelboekje (met echte bijbeltekst) kun je je antwoord checken. Een Credowaaier die op 18 kleurrijke kaarten de aloude geloofsbelijdenis uitlegt. Een Creasjabloon waarmee je logo"s, monsters of mandala"s kan maken, een Aandachtshoek voor een waxinelichtje, en bijpassende gebedskaarten.

inhoud koffertje Geheim van het Vuur

Alle teksten, spellen, liedjes en materialen zijn speciaal voor deze koffertjes nieuw gemaakt. Auteurs en redactieleden: Marianne Baijens, Henk Brussel, Gerrie Huiberts, Marjet de Jong, Wim Ruitenbeek, Chris Smits, Hein Vrijdag en vele anderen.
De illustraties zijn van Anne Westerduin
Het ontwerp is van De Weijer Design BNO, Baarn
Drukwerk en cartonnage door LeopaperProducts, Antwerpen.

DIT PRODUCT IS NIET MEER LEVERBAAR
19 november 2015

 

 

 

Artikelen in dit thema Ster

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook