Informatie

Wie zijn de dragers van het project?

Geloven Thuis is het resultaat van een samenwerkingsproject van de Katholieke Bijbelstichting te "s Hertogenbosch, nu Adveniat Geloofseducatie, het Centrum voor Parochiespiritualiteit te Nijmegen, www.parochiespiritualiteit.org en de Diocecane Pastorale Dienstverlening van het aartsbisdom Utrecht.
Het vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen van het aartsbisdom Mechelen-Brussel heeft ook meegewerkt en beveelt het materiaal van harte aan.

De letter G, het logo van het project, staat voor Geloven thuis, maar ook voor groei, geluk en geborgenheid. En voor gaan. En voor geheim. En natuurlijk voor God, bij wie je kunt schuilen, en die je op weg stuurt.
Beginnen maar! Ga je mee? Ontdek het geheim van het vuur!

Wilt U in de parochie aandacht besteden aan 'Geloven Thuis", neem dan contact op met de redactie van deze website via de knop 'contact' rechts boven in het scherm!

GT partners

Artikelen in dit thema Ster

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook