Alles heeft een verhaal

Thema van Zomer en Nazomer 2012

schelpjes verzameld

De zomervakantie is aangebroken, een tijd waarin we vaak nieuwe dingen ontdekken. Ineens zien je kinderen dat er allemaal verschillende schelpen op het strand liggen, vragen ze zich af waar het water in het beekje naar toe stroomt, of willen ze weten van welke vogel het veertje is dat ze gevonden hebben.
Ons zomerthema van dit jaar is dan ook: Alles heeft een verhaal!

wegkappeltje bidden bij...

De schelp op het strand, de kiezel uit het beekje, de ruïne op de heuvel, het kapelletje langs de weg, de namen van de straten van het dorpje: alles draagt een verhaal in zich. Ook je ouders en jijzelf maken deel uit van een verhaal: het verhaal van jullie familiegeschiedenis, maar ook maken wij deel uit van het verhaal van God en de mensen! In de zomer is er tijd en volop gelegenheid om stukjes van al deze verhalen aan elkaar te vertellen.

We hopen dat de site jullie voor deze zomer weer nieuwe inspiratie biedt, om in je gezin het geloofsverhaal concreet handen en voeten te geven en we wensen iedereen een fijne zomer toe, om nog lang over te verhalen!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook