Alles heeft een verhaal

Verdiepen

Hier vind je achtergrondinformatie bij het thema, voedsel voor je spiritualiteit
en tips voor de geloofsopvoeding.

Waar is God/zonne-thee

Bij het voorlezen van "in het begin" uit de kijkbijbel vroegen de kinderen (3 jaar) laatst: "Mama, waar is God eigenlijk op het plaatje? Ik kan "m niet zien!" Dat vond ik een lastige dus ik vroeg waar ze zelf dachten dat God was. Hun antwoord: "In de zon misschien? Dat is lekker comfi!"Vorige week hebben we één van de potten op ons terras omgetoverd tot kruidentuintje. De kinderen geven trouw water en checken regelmatig of de plantjes gegroeid zijn. Gisteren hebben we "zonnethee" gemaakt: water koken en in een glazen kan gieten, pepermunt/basilicum uit de kruidentuin erbij en de kan in de zon zetten -> voila: zonnethee!!

Artikelen in dit thema Alles heeft een verhaal

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook