De deur gaat open!

Thema van Advent en Kerst 2015

Vanaf half november beleven we een tijd van hoop en verlangen. Sinterklaas is in het land en op zondag 29 november begint de Advent. We bereiden ons hart voor op de komst van Jezus. De deur van je hart en de deur van je huis vertonen grote overeenkomsten. Als je de ene deur openzet, gaat de andere vanzelf mee. En als je de ene deur sluit, wil de andere ook niet meer opengaan.

Met het thema 'De deur gaat open!' willen we aandacht besteden aan deze met elkaar verbonden deuren, die alles te maken hebben met 'barmhartigheid'. De deurtjes in ons Adventsstraatje, de versjes bij het aansteken van de kaarsen, de verschillende adventsverhalen, verdieping, gebedjes en knutseltips: alle onze vijf rubrieken zijn gevuld met ideeën waar je hart van open zal gaan!

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook