De deur gaat open!

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Wie wil onze Sinterklaas of Kerstman zijn?

Gratis websites bestaan niet...
Aan het almaar stijgende aantal bezoekers van onze site (plm. 20 duizend per maand) is te merken dat jullie enthousiast zijn over de thema's die wij tien maal per jaar bedenken, en plezier hebben van van onze verhalen, gebedjes, verdiepende artikelen, knutseltips en kijktafels.
Daar zijn we erg blij mee en we willen heel graag in 2016 doorgaan met het maken van nieuwe, sterke thema's. Maar op de achtergrond hebben wij moeite de financiële eindjes aan elkaar te knopen. Het idee: 'het is internet, dus gratis', klopt echt niet. De vaste kosten om deze website technisch en inhoudelijk beschikbaar te houden, bedragen minimaal 3000 euro per jaar. 

kwartetkaarten-sinterklaasOp zoek naar meer draagkracht
Onze twee partners, de uitgeverij Adveniat en het Centrum voor Parochiespiritualiteit, stellen al gratis uren van hun professionele krachten beschikbaar en hebben de afgelopen jaren ook garant gestaan voor de andere kosten die het project Geloven Thuis met zich meebrengt. Maar het zou heel fijn zijn als er meer ouders en anderen ons financieel zouden willen steunen, zodat de draagkracht beter verdeeld wordt. De site en het hele archief blijven gratis! Maar we weten dat naast moeders en vaders, ook leerkrachten en kerkelijke werk(st)ers gebruik maken van ons materiaal. Zou het voor jullie allemaal een idee zijn om ons jaarlijks of eenmalig met een gift te steunen?  Ook kleine bedragen zijn van harte welkom!

Word jij onze Sinterklaas of Kerstman?
Speel op deze manier voor ons voor Sinterklaas of Kerstman! Wij - de redactie van Geloventhuis - zullen erg blij zijn met je december-cadeau en je helpt zo concreet onze Geloventhuis-community in stand te houden. Via de rode giftbutton 'Steun geloven thuis' in de rechterkolom gaat dit snel en handig. 

Je kan natuurlijk ook zelf een bedrag(je) overmaken op de bankrekening van de Stichting Adveniat in Baarn NL83 TRIO 0254755755 o.v.v. gift Geloven Thuis. Je gift is aftrekbaar voor de belasting.

Dank u, Sinterklaasje!

de redactie van Geloven Thuis,
Tim Schilling, Nelleke Spiljard, Marjet de Jong en Ellie Keller

 

 

Artikelen in dit thema De deur gaat open!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook