De deur gaat open!

Vertellen

Hier vind je nieuwe versjes en verhalen, en advies over kinderboeken
en bijbelverhalen bij het thema.

Kleine Uil wordt wijs in nieuw jasje

kleine-uil-cover

Kleine Uil wordt wijs | Een adventsverhaal voor 24 dagen
In dit verhaal gaat Kleine Uil op zoek naar wijsheid. Die zal hij vinden op de donkerste plek op aarde. Eerst zoekt Kleine Uil dichtbij, dan gaat hij de wijde wereld in, om ten slotte aan te komen in Betlehem. Lees elke dag een stukje voor uit deze ontdekkingsreis die eindigt in de stal bij het pasgeboren kindje.

Geniet gebrocheerd, full colour, 54 bladzijden.

Een hit van onze website Geloven Thuis, nu ook als lief boekje! Je kunt dit boekje voor de prijs van € 8,95 bestellen in de webwinkel van Adveniat.

VOORLEESVERSIE
Bovendien heeft mediapriester Roderick Vonhögen een prachtige audio-versie van dit verhaal gemaakt met geluidseffecten. Hieronder vind je de linkjes naar de voorleesversie in 24 afleveringen.

MdJ

 

Artikelen in dit thema De deur gaat open!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook