De deur gaat open!

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Engelenpost

engelkaartIn de verhalen rond de geboorte van Jezus spelen engelen een rol. Niet zomaar een deur gaat open als we engelen ontmoeten: de hemel gaat open en de deur van ons hart gaat open. In de kersttijd sturen we elkaar vaak een kaart. Vorig jaar kregen veel mensen bij ons in de Catharinakerk in Woudenberg opeens 'engelenpost'!

Hoe bijzonder is dat! Afzender was 'je engel' en het was een kaart met lieve en goede wensen. Mensen vertelden dat er aan de deur werd gebeld en als ze de deur open deden, dan zagen ze niemand, maar lag er wel een kaart.

engelraamJe kon merken hoe het mensen raakte, deze bijzondere post.
Om te doen met je gezin: zijn er mensen in je omgeving voor wie het een hart onder de riem zou zijn om engelenpost te krijgen in de deze kersttijd?

Zoek in via Google afbeeldingen naar 'engel knutselen' en je vindt verschillende voorbeelden van eenvoudige manieren om een engel op een kaart te maken.

NS

 

Artikelen in dit thema De deur gaat open!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook