Stenen gaan leven I

Thema van Veertigdagentijd en Goede Week 2010

stgl-samen-doen-VI-siteIn deze veertigdagentijd spelen stenen de hoofdrol. Stenen we ervaren hen als doods en hard, maar stenen kunnen ook een verhaal vertellen, bijvoorbeeld hoe een kiezelsteentje op het strand oorspronkelijk deel uit maakte van een hoge berg. De steen die voor het graf van Jezus werd gerold, sloot het leven als het ware van Jezus af. Einde verhaal, maar het leven is sterker dan de dood...

In de rubriek kijktafels belichten we -week voor week- met behulp van verschillende soorten stenen en steentjes zes aspecten van de vastenperiode: aanpakken, ruimte maken, contact maken, samen doen, de grote wereld en meebeleven.

Doen jullie ook mee?

 

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook